PDiVizija d.o.o

Podjetje PDiVizija d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2014. Izkušena ekipa, ki se je kalila na vodstvenih in operativnih delovnih mestih v finančni in IT industriji, je spoznala, da vse preveč podjetij v ospredje postavlja tehnološke zmogljivosti in operativne sposobnosti, ki niso direktno povezano s ključno komponento vsakega podjetja – lastno dodano vrednostjo.

Kot ključno zmogljivost podjetja vidimo njegovo sposobnost, da prepozna in izvede potrebne spremembe, ki jih narekujejo spreminjajoče se poslovno okolje, nove tehnologije in spremenjeni poslovni modeli.

Tako se je leta 2019 rodila blagovna znamka Change2Value pod katero združujemo aktivnosti in znanja na področju upravljanja sprememb.

Ponašamo se kot generalni Prosci partner za regijo Balkana, ki nudi javne programe za pridobitev certifikacije ter izobraževanja in svetovanje po naročilu podjetij.

PDiVizija je ustanovni član združenja vodilnih evropskih Prosci partnerjev: CCB.networka. Člani aktivno sodelujemo in skupno izvajamo storitve za mednarodna podjetja, ki poslujejo na evropskem kontinentu. V okviru združenja potekajo redna srečanja kjer se lahko vsi certificirani managerji sprememb povezujejo, pridobivajo nova znanja, delijo izkušnje in ostajajo v stiku z novostmi.

Boniteta odličnosti – poročilo