O podjetju

O podjetju2020-02-20T13:38:29+00:00

PDiVizija d.o.o

Podjetje PDiVizija d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2014. Izkušena ekipa, ki se je kalila na vodstvenih in operativnih delovnih mestih v finančni in IT industriji, je spoznala, da vse preveč podjetij v ospredje postavlja tehnološke zmogljivosti in operativne sposobnosti, ki niso direktno povezano s ključno komponento vsakega podjetja – lastno dodano vrednostjo.

PDiVizija dodaja vrednost s povezovanjem poslovne vizije vašega podjetja z poslovnimi zmogljivostmi vaše organizacije. V središče smo postavili zmogljivost podjetja za prilagajanje poslovnemu okolju in povezovanju obstoječih resursov z novimi poslovnimi pristopi ter tehnologijami.

Kot ključno zmogljivost podjetja vidimo njegovo sposobnost, da prepozna in izvede potrebne spremembe, ki jih narekujejo spreminjajoče se poslovno okolje, nove tehnologije in spremenjeni poslovni modeli.

Celovitost naše ponudbe zagotavljajo storitve poslovne analize, optimizacije poslovnih procesov, upravljanje organizacijskih sprememb in vodenja projektov.

Boniteta odličnosti – poročilo

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih